Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Landelijke Informatiedag Funderingsherstel (2)

Geplaatst op 10 mei 2011 , bijgewerkt 10 mei 2011, 12:45

Locatie: World Trade Center, Beursplein 37 (hoek Coolsingel) RotterdamVan 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang voor bezoekers is GRATIS. Een in...

Locatie: World Trade Center, Beursplein 37 (hoek Coolsingel) Rotterdam
Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang voor bezoekers is GRATIS.

Een informatiemarkt funderingsherstel is er om u antwoord te geven op vragen zoals...

U heeft mogelijk funderingsproblemen, maar u weet niet hoe dit aan te pakken en of door wie uit te laten voeren. Uw buren willen niet meewerken. U zoekt begeleiding om de voorbereiding van funderingsherstel in uw bouwblok rond te krijgen zodat iedereen meedoet? Het grondwater staat net te laag en mijn fundering is nog goed, is grondwaterherstel mogelijk? U kunt het funderingsonderzoek of herstel niet betalen. Wat gebeurt er bij een funderingsonderzoek? U weet niet welke funderingsherstelmethoden er zijn, of u wil daar verdere informatie over van bedrijven? Moet de beganegrondvloer eruit bij funderingsherstel? Is er garantie op het funderingsherstel? Andere vragen mag u zelf bedenken.

Wie kunnen uw vragen beantwoorden?

Op de informatiemarkt funderingsherstel staan funderingsonderzoeksbureau’s funderingsherstelbedrijven, begeleidingsbureaus, bedrijven die de directievoering en toezicht kunnen verzorgen, het funderingsloket van de gemeente Rotterdam, expertisebureaus, een makelaar, een betonfabrikant, TU-Delft, en uiteraard de Belangen Vereniging Funderings Problematiek Rotterdam/Dordrecht en de Stichting Platform Fundering Nederland met een stand.

Meer info:  

www.funderingrotterdam.nl
www.platformfundering.nl

Vragen? info@platformfundering.nl

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers