Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Landelijke Informatiedag Funderingsherstel

Geplaatst op 10 mei 2011 , bijgewerkt 10 mei 2011, 12:45

Locatie: World Trade Center, Beursplein 37 (hoek Coolsingel) RotterdamVan 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang voor bezoekers is GRATIS. Een informa...

Locatie: World Trade Center, Beursplein 37 (hoek Coolsingel) Rotterdam
Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang voor bezoekers is GRATIS.

Een informatiemarkt funderingsherstel is er om u antwoord te geven op vragen zoals...

U heeft mogelijk funderingsproblemen, maar u weet niet hoe dit aan te pakken en of door wie uit te laten voeren. Uw buren willen niet meewerken. U zoekt begeleiding om de voorbereiding van funderingsherstel in uw bouwblok rond te krijgen zodat iedereen meedoet? Het grondwater staat net te laag en mijn fundering is nog goed, is grondwaterherstel mogelijk? U kunt het funderingsonderzoek of herstel niet betalen. Wat gebeurt er bij een funderingsonderzoek? U weet niet welke funderingsherstelmethoden er zijn, of u wil daar verdere informatie over van bedrijven? Moet de beganegrondvloer eruit bij funderingsherstel? Is er garantie op het funderingsherstel? Andere vragen mag u zelf bedenken.

Wie kunnen uw vragen beantwoorden?

Op de informatiemarkt funderingsherstel staan funderingsonderzoeksbureau’s funderingsherstelbedrijven, begeleidingsbureaus, bedrijven die de directievoering en toezicht kunnen verzorgen, het funderingsloket van de gemeente Rotterdam, expertisebureaus, een makelaar, een betonfabrikant, TU-Delft, en uiteraard de Belangen Vereniging Funderings Problematiek Rotterdam/Dordrecht en de Stichting Platform Fundering Nederland met een stand.

Meer info:  

www.funderingrotterdam.nl
www.platformfundering.nl

Vragen? info@platformfundering.nl

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĂ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.