Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Rijkspremie Meer Met Minder opengesteld en aangevuld

Geplaatst op 01 jun 2011 , bijgewerkt 01 jun 2011, 09:00

Vereniging Eigen Huis heeft zich meerdere malen hard gemaakt voor het in 2011 voortzetten van de subsidieregeling Rijkspremie Meer Met Minder, en me...

Vereniging Eigen Huis heeft zich meerdere malen hard gemaakt voor het in 2011 voortzetten van de subsidieregeling Rijkspremie Meer Met Minder, en met succes! Eigenwoningbezitters die de energiezuinigheid van hun huis willen of gaan verbeteren, kunnen vanaf vandaag weer een beroep doen op de Rijkspremie Meer Met Minder.

De Rijkspremie is een subsidie waarvoor eigenwoningbezitters in aanmerking kunnen komen als zij energiebesparende maatregelen aan hun woning treffen. Deze maatregelen moeten worden aangetoond door middel van een verbetering van het energielabel. Bij minimaal één labelsprong kan men in aanmerking komen voor de subsidie.

De Rijkspremie Meer met Minder is een tijdelijke regeling waarvan het subsidiebudget is aangevuld tot 10 miljoen euro. De subsidieregeling loopt tot uiterlijk eind 2011 (tenzij het budget eerder is uitgeput). De verwachting is dat de subsidiepot snel leeg is. Wees er dus snel bij!

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.