Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis: veel animo voor actie Zet Inbrekers Te Kijk

Geplaatst op 08 jun 2011 , bijgewerkt 08 jun 2011, 09:00

De actie ‘Zet inbrekers te kijk’ van Vereniging Eigen Huis levert veel reacties op. Een bewijs dat dit onderwerp enorm leeft in ons land. We krijgen...

De actie ‘Zet inbrekers te kijk’ van Vereniging Eigen Huis levert veel reacties op. Een bewijs dat dit onderwerp enorm leeft in ons land. We krijgen veel bijval.

Ook zien we in de reacties van het Openbaar Ministerie en de Raad van Korpschefs aanleiding om samenwerking met deze instanties te onderzoeken. Dit kan de effectiviteit van de actie vergroten en brengt daarmee een daling van het aantal woninginbraken en een stijging van het oplossingspercentage dichterbij.

Een dergelijke samenwerking komt tevens tegemoet aan de zorg van een aantal leden dat vreest voor onzorgvuldig of onjuist gebruik van ingezonden beeldmateriaal. Dit betekent dat we meer tijd nemen om aangeboden beelden van inbrekers te verifiëren alvorens ze op de site te publiceren.

Praat mee met andere slachtoffers van inbraak op ons forum 
Bekijk de Twitterpagina van Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.