Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Vereniging Eigen Huis: veel animo voor actie Zet Inbrekers Te Kijk

Geplaatst op 08 jun 2011 , bijgewerkt 08 jun 2011, 09:00

De actie ‘Zet inbrekers te kijk’ van Vereniging Eigen Huis levert veel reacties op. Een bewijs dat dit onderwerp enorm leeft in ons land. We krijgen...

De actie ‘Zet inbrekers te kijk’ van Vereniging Eigen Huis levert veel reacties op. Een bewijs dat dit onderwerp enorm leeft in ons land. We krijgen veel bijval.

Ook zien we in de reacties van het Openbaar Ministerie en de Raad van Korpschefs aanleiding om samenwerking met deze instanties te onderzoeken. Dit kan de effectiviteit van de actie vergroten en brengt daarmee een daling van het aantal woninginbraken en een stijging van het oplossingspercentage dichterbij.

Een dergelijke samenwerking komt tevens tegemoet aan de zorg van een aantal leden dat vreest voor onzorgvuldig of onjuist gebruik van ingezonden beeldmateriaal. Dit betekent dat we meer tijd nemen om aangeboden beelden van inbrekers te verifiëren alvorens ze op de site te publiceren.

Praat mee met andere slachtoffers van inbraak op ons forum 
Bekijk de Twitterpagina van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers