Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Veel haken en ogen aan nieuw Bouwbesluit

Geplaatst op 16 jun 2011 , bijgewerkt 16 jun 2011, 13:00

Binnenkort wordt in de Tweede Kamer het concept Bouwbesluit 2012 behandeld. Vereniging Eigen Huis vindt over het algemeen genomen dat dit Bouwbeslui...

Binnenkort wordt in de Tweede Kamer het concept Bouwbesluit 2012 behandeld. Vereniging Eigen Huis vindt over het algemeen genomen dat dit Bouwbesluit nog steeds te veel ingewikkelde en onduidelijke regeltjes bevat.

De beoogde kwaliteitsslag wordt nog niet behaald. Het ongewijzigd invoeren van dit Bouwbesluit per januari 2012 is volgens Vereniging Eigen Huis om die redenen onverantwoord. De belangenbehartiger van eigenwoningbezitters pleit voor verduidelijking en versimpeling van de eisen en normen en voor verbetering van bepaalde punten, die zij ook kenbaar heeft gemaakt in een brief aan de Tweede Kamer.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers