Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis en FBTO 30 jaar 'getrouwd'

Geplaatst op 14 sep 2011 , bijgewerkt 14 sep 2011, 12:30

Dit jaar viert Vereniging Eigen Huis een bijzonder jubileum. Al sinds 1981 bieden we mooie kortingen aan op verzekeringen van FBTO. “Met al onze led...

Dit jaar viert Vereniging Eigen Huis een bijzonder jubileum. Al sinds 1981 bieden we mooie kortingen aan op verzekeringen van FBTO. “Met al onze leden hebben we enorm veel inkoopkracht”, vertelt Ans Snijder, manager Allianties van Vereniging Eigen Huis. “Onze organisaties passen bij elkaar. We zijn allebei nuchter en transparant. En omdat we de producten en diensten van FBTO voortdurend toetsen aan de wensen van onze klanten, kunnen we garanderen dat onze leden profiteren van korting op een dienst die ze ook echt zien zitten.”

Innovatief
“FBTO is bovendien een innovatieve maatschappij”, vindt Ans. “Denk maar aan de lancering van onderling.nl. Dat is een discussieplatform voor consumenten over bestaande schadeclaims. FBTO gebruikt de input om haar producten, communicatie en dienstverlening te verbeteren. Met de ideeën van de klant wordt dus écht iets gedaan.”

Toekomst
In 1997 was FBTO de eerste internetverzekeraar in Nederland. De ontwikkelingen in online verzekeren gaan razendsnel. Klanten kunnen straks op internet of hun smartphone/Tablet een dekking eenvoudig aan- of uitzetten. Leden van Vereniging Eigen Huis met een zorgverzekering bij FBTO kunnen dat nu al. 
 
Anno 2011 hebben onze leden korting op de volgende verzekeringen bij FBTO:

• Inboedelverzekering
• Woonhuisverzekering (opstal)
• Aansprakelijkheidsverzekering
• Rechtshulpverzekering
• Doorlopende Reisverzekering
• Autoverzekering
• Zorgverzekering

 

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.