Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

1 oktober 2011 Open Huizen Dag en Woonproeven

Geplaatst op 29 sep 2011 , bijgewerkt 29 sep 2011, 09:30

Op zoek naar een nieuw huis? Bestaand of nieuwbouw? Aanstaande zaterdag staan er meer dan 50.000 deuren voor u open! Twee keer per jaar organi...

Op zoek naar een nieuw huis? Bestaand of nieuwbouw? Aanstaande zaterdag staan er meer dan 50.000 deuren voor u open!

Twee keer per jaar organiseert NVM de Open Huizen Dag. U kunt van 11.00 uur tot 15.00 uur te koop staande huizen bezichtigen. Met onze tips en checklist komt u goed beslagen ten ijs.

Voor de liefhebbers van nieuwbouw is er Bouwfonds Woonproeven. U kunt ruim 300 nieuwbouwwoningen in Nederland bezoeken. Op de website van Bouwfonds staat een kaart met alle beschikbare woningen. Van 11.00 uur tot 14.00 bent u daar van harte welkom.

Voor een overzicht van huizen op de Open Huizen Dag, klikt u hier.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.