Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

1 oktober 2011 Open Huizen Dag en Woonproeven

Geplaatst op 29 sep 2011 , bijgewerkt 29 sep 2011, 09:30

Op zoek naar een nieuw huis? Bestaand of nieuwbouw? Aanstaande zaterdag staan er meer dan 50.000 deuren voor u open! Twee keer per jaar organi...

Op zoek naar een nieuw huis? Bestaand of nieuwbouw? Aanstaande zaterdag staan er meer dan 50.000 deuren voor u open!

Twee keer per jaar organiseert NVM de Open Huizen Dag. U kunt van 11.00 uur tot 15.00 uur te koop staande huizen bezichtigen. Met onze tips en checklist komt u goed beslagen ten ijs.

Voor de liefhebbers van nieuwbouw is er Bouwfonds Woonproeven. U kunt ruim 300 nieuwbouwwoningen in Nederland bezoeken. Op de website van Bouwfonds staat een kaart met alle beschikbare woningen. Van 11.00 uur tot 14.00 bent u daar van harte welkom.

Voor een overzicht van huizen op de Open Huizen Dag, klikt u hier.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers