Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Collectieve Inkoop Energie een succes

Geplaatst op 25 okt 2011 , bijgewerkt 25 okt 2011, 12:00

Inmiddels hebben al ruim 50.000 personen zich ingeschreven voor deelname aan de Collectieve Inkoop Energie op samenveiligoverstappen.nl. Wegens dit ...

Inmiddels hebben al ruim 50.000 personen zich ingeschreven voor deelname aan de Collectieve Inkoop Energie op samenveiligoverstappen.nl. Wegens dit grote succes is de inschrijfperiode met één week verlengd. Inschrijven kan nu tot en met 6 november. De veiling is op 7 november.

De Collectieve Inkoop Energie werkt heel eenvoudig. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper het aanbod. Vereniging Eigen Huis bundelt de inschrijvingen en laat leveranciers met elkaar concurreren in een veiling. De leverancier met het scherpste tarief mag u een aanbieding doen. U hoeft zich alleen in te schrijven en het aanbod af te wachten. U bepaalt zelf of u overstapt.

Lees meer over de Collectieve Inkoop Energie op www.samenveiligoverstappen.nl

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.