Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Collectieve Inkoop Energie een succes

Geplaatst op 25 okt 2011 , bijgewerkt 25 okt 2011, 12:00

Inmiddels hebben al ruim 50.000 personen zich ingeschreven voor deelname aan de Collectieve Inkoop Energie op samenveiligoverstappen.nl. Wegens dit ...

Inmiddels hebben al ruim 50.000 personen zich ingeschreven voor deelname aan de Collectieve Inkoop Energie op samenveiligoverstappen.nl. Wegens dit grote succes is de inschrijfperiode met één week verlengd. Inschrijven kan nu tot en met 6 november. De veiling is op 7 november.

De Collectieve Inkoop Energie werkt heel eenvoudig. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper het aanbod. Vereniging Eigen Huis bundelt de inschrijvingen en laat leveranciers met elkaar concurreren in een veiling. De leverancier met het scherpste tarief mag u een aanbieding doen. U hoeft zich alleen in te schrijven en het aanbod af te wachten. U bepaalt zelf of u overstapt.

Lees meer over de Collectieve Inkoop Energie op www.samenveiligoverstappen.nl

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers