Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Duurzame Open Huizen route op de Veluwe

Geplaatst op 27 okt 2011 , bijgewerkt 27 okt 2011, 08:00

Op zaterdag 29 oktober is er van 10.00 tot 16.00 uur op de Veluwe de Duurzame Open Huizen route. Eigenaars van ecologisch verantwoorde en comfortabe...

Op zaterdag 29 oktober is er van 10.00 tot 16.00 uur op de Veluwe de Duurzame Open Huizen route. Eigenaars van ecologisch verantwoorde en comfortabele huizen aldaar zijn voor een dag uw gastheer of gastvrouw. Zij verzorgen rondleidingen en laten zien welke oplossingen en materialen zij hebben toegepast om energie te besparen. U kunt ook ervaringen en kennis uitwisselen.

Aan de Duurzame Open Huizen route doen huiseigenaren en bedrijven mee met een breed aanbod aan energiebesparende toepassingen in nieuwbouw en bestaande bouw. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen, groendaken, ventilatiesystemen en isolatie. Deelnemende gemeenten zijn Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Hattem en Heerde. Een aantal woningen kunt u bezoeken na voorinschrijving.

Meer informatie over de Open Huizen route vindt u op www.veluweduurzaam.nl.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers