Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Duurzame Open Huizen route op de Veluwe

Geplaatst op 27 okt 2011 , bijgewerkt 27 okt 2011, 08:00

Op zaterdag 29 oktober is er van 10.00 tot 16.00 uur op de Veluwe de Duurzame Open Huizen route. Eigenaars van ecologisch verantwoorde en comfortabe...

Op zaterdag 29 oktober is er van 10.00 tot 16.00 uur op de Veluwe de Duurzame Open Huizen route. Eigenaars van ecologisch verantwoorde en comfortabele huizen aldaar zijn voor een dag uw gastheer of gastvrouw. Zij verzorgen rondleidingen en laten zien welke oplossingen en materialen zij hebben toegepast om energie te besparen. U kunt ook ervaringen en kennis uitwisselen.

Aan de Duurzame Open Huizen route doen huiseigenaren en bedrijven mee met een breed aanbod aan energiebesparende toepassingen in nieuwbouw en bestaande bouw. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen, groendaken, ventilatiesystemen en isolatie. Deelnemende gemeenten zijn Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Hattem en Heerde. Een aantal woningen kunt u bezoeken na voorinschrijving.

Meer informatie over de Open Huizen route vindt u op www.veluweduurzaam.nl.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.