Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Startschot voor grootschalige energiebesparing

Geplaatst op 30 nov 2011 , bijgewerkt 30 nov 2011, 12:45

Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft maandag het startschot gegeven voor een grootschalig energiebesparingsplan. Projecten in Amersfoort, Ei...


Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft maandag het startschot gegeven voor een grootschalig energiebesparingsplan. Projecten in Amersfoort, Eindhoven, Tilburg, Breda, Amsterdam, Hardenberg, Utrecht en Deventer hebben een geldsom gekregen om minimaal 2.000 woningen per plaats in één keer energiezuinig te maken.

Dit Blok voor Blok-project is een tijdelijke regeling om bestaande woningen met minstens twee energielabelstappen te verbeteren, of op het niveau van label B te brengen. Per project is er een budget beschikbaar gesteld om dit te realiseren.

Rob Mulder, directeur Strategie & Belangenbehartiging van Vereniging Eigen Huis, was jurylid en heeft meebeslist welke projecten in aanmerking kwamen voor de geldprijs.

Lees hier meer over het Blok voor Blok-project.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers