Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Startschot voor grootschalige energiebesparing

Geplaatst op 30 nov 2011 , bijgewerkt 30 nov 2011, 12:45

Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft maandag het startschot gegeven voor een grootschalig energiebesparingsplan. Projecten in Amersfoort, Ei...


Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft maandag het startschot gegeven voor een grootschalig energiebesparingsplan. Projecten in Amersfoort, Eindhoven, Tilburg, Breda, Amsterdam, Hardenberg, Utrecht en Deventer hebben een geldsom gekregen om minimaal 2.000 woningen per plaats in één keer energiezuinig te maken.

Dit Blok voor Blok-project is een tijdelijke regeling om bestaande woningen met minstens twee energielabelstappen te verbeteren, of op het niveau van label B te brengen. Per project is er een budget beschikbaar gesteld om dit te realiseren.

Rob Mulder, directeur Strategie & Belangenbehartiging van Vereniging Eigen Huis, was jurylid en heeft meebeslist welke projecten in aanmerking kwamen voor de geldprijs.

Lees hier meer over het Blok voor Blok-project.

Actuele onderwerpen

Vereniging Eigen Huis in de media