Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Energierekening fors hoger in 2012

Geplaatst op 16 dec 2011 , bijgewerkt 16 dec 2011, 08:19

De energierekening valt komend jaar ruim € 100,- hoger uit dan in 2011. De stijging komt door hogere leveringskosten en de stijging van de netwerkkost...

De energierekening valt komend jaar ruim € 100,- hoger uit dan in 2011. De stijging komt door hogere leveringskosten en de stijging van de netwerkkosten en energiebelasting.

Afgelopen juli stegen de energieprijzen ook al fors. Dat gebeurt in januari nog eens en de verwachting is dat er in de loop van 2012 nog een verdere prijsstijging volgt. Prijsvergelijker Gaslicht.com gaat er daarom vanuit dat de energierekening met meer dan de genoemde € 100,- stijgt.

Wilt u weten wat een andere energieleverancier u te bieden heeft? Meld u dan aan voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. De voorinschrijving is al gestart. U kunt uw energietarief ook vergelijken met de Energieprijzenvergelijker.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers