Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energierekening fors hoger in 2012

Geplaatst op 16 dec 2011 , bijgewerkt 16 dec 2011, 08:19

De energierekening valt komend jaar ruim € 100,- hoger uit dan in 2011. De stijging komt door hogere leveringskosten en de stijging van de netwerkkost...

De energierekening valt komend jaar ruim € 100,- hoger uit dan in 2011. De stijging komt door hogere leveringskosten en de stijging van de netwerkkosten en energiebelasting.

Afgelopen juli stegen de energieprijzen ook al fors. Dat gebeurt in januari nog eens en de verwachting is dat er in de loop van 2012 nog een verdere prijsstijging volgt. Prijsvergelijker Gaslicht.com gaat er daarom vanuit dat de energierekening met meer dan de genoemde € 100,- stijgt.

Wilt u weten wat een andere energieleverancier u te bieden heeft? Meld u dan aan voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. De voorinschrijving is al gestart. U kunt uw energietarief ook vergelijken met de Energieprijzenvergelijker.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.