Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 11 februari: Open Huizen Route ERA

Geplaatst op 07 feb 2012 , bijgewerkt 07 feb 2012, 07:45

ERA-makelaars organiseren op zaterdag 11 februari een landelijke Open Huizen Route. Tussen 11 en 15 uur kunt u  zonder afspraak te koop staande w...

ERA-makelaars organiseren op zaterdag 11 februari een landelijke Open Huizen Route. Tussen 11 en 15 uur kunt u  zonder afspraak te koop staande woningen vrijblijvend bezichtigen.

Woonwensen

De Open Huizen Routes zijn bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo helder  mogelijk te krijgen. Er zijn veel huizen te koop en de keuze is daarom groot. Op deze wijze kan een woningzoeker in een paar uur zien wat er voor zijn budget beschikbaar is.

Bezoeken


Volgens ERA-makelaars wordt er ook nu nog steeds gekocht en verkocht. Misschien minder grote aantallen dan een paar jaar geleden, maar nog steeds wisselen zo’n 110.000 woningen per jaar van eigenaar. Op www.era.nl ziet u welke huizen u kunt bezoeken op zaterdag 11 februari. Alle ERA-makelaars in Nederland zijn overigens aangesloten bij de NVM.

 

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers