Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Mooi veilingresultaat bij Collectieve Inkoop Energie

Geplaatst op 09 mei 2012 , bijgewerkt 09 mei 2012, 13:52

De achtste energieveiling is goed verlopen. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft voor het eenjarig contract het laagste bod gedaan; een ko...

De achtste energieveiling is goed verlopen. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft voor het eenjarig contract het laagste bod gedaan; een korting van maar liefst 31,9% op de actuele marktprijs. Electrabel won de veiling voor het driejarig contract met een korting van 21,5%.

Nog nooit waren de kortingen zo hoog in de energieveiling. Alle 83.000 deelnemers aan de Collectieve Inkoop Energie ontvangen vanaf 14 mei een bericht met hun persoonlijke aanbod. De actuele marktprijs die als uitgangspunt geldt,  is een gemiddelde van de reguliere tarieven van Eneco, Essent en Nuon. Door de tarieven nu vast te zetten, voorkomt de consument verhogingen waardoor het voordeel nog meer wordt.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.