Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

In meer gemeenten Duurzaamheidslening

Geplaatst op 23 jul 2012 , bijgewerkt 23 jul 2012, 11:40

Steeds meer gemeenten omarmen de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Ook Amsterdammers kunnen nu een voordelige le...

Steeds meer gemeenten omarmen de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Ook Amsterdammers kunnen nu een voordelige lening afsluiten voor het energiezuinig maken van hun woning.

Met Amsterdam erbij zijn er nu 58 gemeenten die de Duurzaamheidslening verstrekken. De lening kan worden gebruikt voor het aanleggen van groene daken, zonnepanelen of voor isolatiematerialen. Een consument kan minimaal € 2.500 en maximaal € 15.000 lenen. Verenigingen van Eigenaren kunnen deze lening ook aanvragen.

Zie ook:

Uitleg over de Duurzaamheidslening van SVn

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers