Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energierekening lager in de winter

Geplaatst op 05 apr 2012 , bijgewerkt 05 apr 2012, 11:08

Een gemiddeld gezin was afgelopen winter € 11,- minder kwijt aan energie dan vorig jaar. Dit blijkt uit berekeningen van het KNMI en NUON.   ...

Een gemiddeld gezin was afgelopen winter € 11,- minder kwijt aan energie dan vorig jaar. Dit blijkt uit berekeningen van het KNMI en NUON.

 

Doordat het flink koud was in februari werd er toen flink gestookt. De maanden januari en maart waren relatief warm en compenseerden de rekening. De gasrekening in januari viel daardoor € 12,- lager uit en die van vorige maand zelfs € 24,-. 

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.