Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

'Snel duidelijkheid over btw op zonnepanelen'

Geplaatst op 04 mei 2012 , bijgewerkt 04 mei 2012, 11:48

In het bezuinigingsakkoord van 27 april is onderzoek aangekondigd naar mogelijke btw-verlaging op zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil een snelle ...

In het bezuinigingsakkoord van 27 april is onderzoek aangekondigd naar mogelijke btw-verlaging op zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil een snelle toezegging van staatsecretaris Weekers dat een mogelijke btw-verlaging een terugwerkende kracht zal hebben tot 27 april.

Vereniging Eigen Huis vindt het een goede zaak dat btw-verlaging wordt onderzocht en overwogen. Maar de onzekerheid hierover is juist slecht voor de bereidheid van consumenten om te investeren in de aanschaf van zonnestroomsystemen.

Daarom heeft de vereniging staatsecretaris Weekers gevraagd zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Dit kan door toe te zeggen dat de btw-verlaging met terugwerkende kracht zal werken.

Brief Vereniging Eigen Huis aan staatssecretaris Weekers

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers