Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

'Snel duidelijkheid over btw op zonnepanelen'

Geplaatst op 04 mei 2012 , bijgewerkt 04 mei 2012, 11:48

In het bezuinigingsakkoord van 27 april is onderzoek aangekondigd naar mogelijke btw-verlaging op zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil een snelle ...

In het bezuinigingsakkoord van 27 april is onderzoek aangekondigd naar mogelijke btw-verlaging op zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis wil een snelle toezegging van staatsecretaris Weekers dat een mogelijke btw-verlaging een terugwerkende kracht zal hebben tot 27 april.

Vereniging Eigen Huis vindt het een goede zaak dat btw-verlaging wordt onderzocht en overwogen. Maar de onzekerheid hierover is juist slecht voor de bereidheid van consumenten om te investeren in de aanschaf van zonnestroomsystemen.

Daarom heeft de vereniging staatsecretaris Weekers gevraagd zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Dit kan door toe te zeggen dat de btw-verlaging met terugwerkende kracht zal werken.

Brief Vereniging Eigen Huis aan staatssecretaris Weekers

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.