Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

‘Fouten’ in nieuwe Bouwbesluit

Geplaatst op 15 mei 2012 , bijgewerkt 15 mei 2012, 08:15

In het nieuwe Bouwbesluit staan ‘fouten’. Bij een online meldpunt van minister Spies (wonen) kwamen in twee maanden tijd 47 meldingen binnen. Dat me...

In het nieuwe Bouwbesluit staan ‘fouten’. Bij een online meldpunt van minister Spies (wonen) kwamen in twee maanden tijd 47 meldingen binnen. Dat meldt Cobouw.

De Kamerleden Paulus Jansen (SP) en Bas Jan van Bochove (CDA) roepen minister Spies op het matje. Volgens hen moeten de fouten zo snel mogelijk worden opgelost. Van de gemelde fouten worden er negen hersteld, vier zijn nog in behandeling.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken is nadere aandacht voor de rest niet nodig. Het is onduidelijk wanneer de gebreken worden aangepast.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers