Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Problemen bij subsidieaanvraag zonnepanelen

Geplaatst op 03 jul 2012 , bijgewerkt 03 jul 2012, 13:43

Gisteren werd de aanvraag van subsidie op zonnepanelen opengesteld. Dit leidde tot grote problemen op de website van Agentschap NL, die de aanvragen...

Gisteren werd de aanvraag van subsidie op zonnepanelen opengesteld. Dit leidde tot grote problemen op de website van Agentschap NL, die de aanvragen moet verwerken. Ook vandaag is het e-loket op deze website nauwelijks bereikbaar. De dag van ontvangst is bepalend voor de volgorde van subsidieverlening. Vereniging Eigen Huis vindt het niet acceptabel dat Agentschap NL technisch zo slecht is voorbereid op de door iedereen verwachte grote toeloop van subsidieaanvragen.

In verband met de slechte bereikbaarheid van www.agentschapnl.nl is subsidieaanvraag tijdelijk ook mogelijk door het indienen van een aanvraagformulier.
Dit formulier kunt u na ondertekening en samen met de koopovereenkomst  per aangetekende post of per mail toesturen aan Agentschap NL.

Vereniging Eigen Huis heeft de ruim 2000 acceptanten van 123zonne-energie die voor de subsidie in aanmerking willen komen aangeraden om hun contract pas te tekenen op of na 2 juli om zo aan de eisen te voldoen voor subsidieverlening. De overeenkomst komt namelijk juridisch pas tot stand op het moment dat ook de consument getekend heeft.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.