Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

In meer gemeenten Duurzaamheidslening

Geplaatst op 23 jul 2012 , bijgewerkt 23 jul 2012, 11:40

Steeds meer gemeenten omarmen de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Ook Amsterdammers kunnen nu een voordelige le...

Steeds meer gemeenten omarmen de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Ook Amsterdammers kunnen nu een voordelige lening afsluiten voor het energiezuinig maken van hun woning.

Met Amsterdam erbij zijn er nu 58 gemeenten die de Duurzaamheidslening verstrekken. De lening kan worden gebruikt voor het aanleggen van groene daken, zonnepanelen of voor isolatiematerialen. Een consument kan minimaal € 2.500 en maximaal € 15.000 lenen. Verenigingen van Eigenaren kunnen deze lening ook aanvragen.

Zie ook:

Uitleg over de Duurzaamheidslening van SVn

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.