Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

‘Verkiezingsuitslag hoopvol voor woningmarkt’

Geplaatst op 13 sep 2012 , bijgewerkt 13 sep 2012, 10:41

De evenwichtige uitslag van de verkiezingen van 12 september geeft volgens Vereniging Eigen Huis hoop op een brede aanpak van de problemen op de woni...

De evenwichtige uitslag van de verkiezingen van 12 september geeft volgens Vereniging Eigen Huis hoop op een brede aanpak van de problemen op de woningmarkt. De kabinetsformatie moet het begin worden van het herstel.

Rob Mulder, directeur Strategie en Belangenbehartiging van Vereniging Eigen Huis: "Mensen die kunnen kopen, moeten ook weer durven. Het nieuwe kabinet kan het weggelopen vertrouwen voor een groot deel terugwinnen met een goed en breed gedragen hervormingsplan. WONEN 4.0 biedt hiervoor een routebeschrijving, die al een breed draagvlak geniet. Een aantrekkende woningmarkt zal een enorme bijdrage leveren aan het herstel van de Nederlandse economie."

Lees meer over WONEN 4.0

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.