Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Initiatief ‘Door’ van start in Nieuwegein

Geplaatst op 13 sep 2012 , bijgewerkt 13 sep 2012, 11:30

Vereniging Eigen Huis heeft donderdag 13 september - tijdens een drukbezochte informatieavond in het Stadshuis van Nieuwegein - de aftrap gegeve...

Vereniging Eigen Huis heeft donderdag 13 september - tijdens een drukbezochte informatieavond in het Stadshuis van Nieuwegein - de aftrap gegeven voor een nieuw initiatief: Door.

De consumentenorganisatie voor eigenwoningbezitters gaat vraag en aanbod op een verfrissende manier aan elkaar koppelen, waardoor starters, doorstromers en uitstromers ondanks de moeilijke markt toch hun woonwensen kunnen waarmaken.

Lees de beknopte uitleg over Door of ga naar www.ikwildoor.nl.

Voorlopig kunnen alleen inwoners van Nieuwegein zich inschrijven voor Door.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.