Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Angst voor energierekening

Geplaatst op 16 okt 2012 , bijgewerkt 16 okt 2012, 14:19

Door de stijgende energiekosten verwacht één op de vijf huishoudens op andere uitgaven te moeten bezuinigen. Net zo’n hoog percentage vraagt zich af ...

Door de stijgende energiekosten verwacht één op de vijf huishoudens op andere uitgaven te moeten bezuinigen. Net zo’n hoog percentage vraagt zich af of hij zijn energierekening in de toekomst nog kan blijven betalen. Dit blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal.

Ruim 40% van de 1.038 ondervraagde huishoudens weet niet of ze aan het einde van het jaar moeten bijbetalen of geld terugkrijgen. Meer dan driekwart van de ondervraagden (81%) geeft aan serieus werk te willen maken van energiebesparing. Bijvoorbeeld door minder warm water te gebruiken of zuinigere apparaten te kopen.

Van 15 tot 21 oktober organiseert Milieu Centraal samen met onder andere Vereniging Eigen Huis en de Woonbond de Week van de Energierekening.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.