Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Energierekening volgend jaar omlaag

Geplaatst op 18 okt 2012 , bijgewerkt 18 okt 2012, 13:27

De energierekening zal in 2013 lager zijn dan dit jaar, omdat de gasprijs wereldwijd daalt. Energieleverancier Eneco kondigde vanmorgen een verlaging...

De energierekening zal in 2013 lager zijn dan dit jaar, omdat de gasprijs wereldwijd daalt. Energieleverancier Eneco kondigde vanmorgen een verlaging van € 80 aan op jaarbasis, andere leveranciers volgen dit voorbeeld.

Dit schrijft De Telegraaf donderdag.

Hoewel de gasprijs daalt, is het nog wel de vraag wat er van dat voordeel voor de consument overblijft. In de wandelgangen wordt er namelijk gesproken over de verhoging van de belasting op energie, waardoor het voordeel in dat geval lager uitvalt dan de genoemde € 80.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers