Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energierekening volgend jaar omlaag

Geplaatst op 18 okt 2012 , bijgewerkt 18 okt 2012, 13:27

De energierekening zal in 2013 lager zijn dan dit jaar, omdat de gasprijs wereldwijd daalt. Energieleverancier Eneco kondigde vanmorgen een verlaging...

De energierekening zal in 2013 lager zijn dan dit jaar, omdat de gasprijs wereldwijd daalt. Energieleverancier Eneco kondigde vanmorgen een verlaging van € 80 aan op jaarbasis, andere leveranciers volgen dit voorbeeld.

Dit schrijft De Telegraaf donderdag.

Hoewel de gasprijs daalt, is het nog wel de vraag wat er van dat voordeel voor de consument overblijft. In de wandelgangen wordt er namelijk gesproken over de verhoging van de belasting op energie, waardoor het voordeel in dat geval lager uitvalt dan de genoemde € 80.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.