Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Makelaars goedkoper

Geplaatst op 15 nov 2012 , bijgewerkt 15 nov 2012, 12:13

Niet alleen de prijzen van de huizen dalen door de crisis. Ook makelaars, taxateurs en notarissen worden goedkoper. Volgens cijfers van het Centraal...

Niet alleen de prijzen van de huizen dalen door de crisis. Ook makelaars, taxateurs en notarissen worden goedkoper. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waren makelaars en taxateurs in de eerste helft van 2012 maar liefst 5% goedkoper dan een jaar eerder.
Ook bij notarissen is er na een korte prijsstijging in 2011 een daling te zien. Naast afnemende woningverkoop zijn de prijsdalingen toe te schrijven aan toegenomen onderlinge concurrentie in de makelaars- en notarissenbranche. 

Meer informatie CBS ›

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers