Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Makelaars goedkoper

Geplaatst op 15 nov 2012 , bijgewerkt 15 nov 2012, 12:13

Niet alleen de prijzen van de huizen dalen door de crisis. Ook makelaars, taxateurs en notarissen worden goedkoper. Volgens cijfers van het Centraal...

Niet alleen de prijzen van de huizen dalen door de crisis. Ook makelaars, taxateurs en notarissen worden goedkoper. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waren makelaars en taxateurs in de eerste helft van 2012 maar liefst 5% goedkoper dan een jaar eerder.
Ook bij notarissen is er na een korte prijsstijging in 2011 een daling te zien. Naast afnemende woningverkoop zijn de prijsdalingen toe te schrijven aan toegenomen onderlinge concurrentie in de makelaars- en notarissenbranche. 

Meer informatie CBS ›

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.