Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Subsidiepot zonnepanelen weer gevuld

Geplaatst op 04 dec 2012 , bijgewerkt 04 dec 2012, 11:37

De landelijke subsidiepot voor de aanschaf van zonnepanelen is voor dit jaar leeg. Huiseigenaren die in de laatste dagen van het jaar een volledige ...

De landelijke subsidiepot voor de aanschaf van zonnepanelen is voor dit jaar leeg. Huiseigenaren die in de laatste dagen van het jaar een volledige subsidieaanvraag indienen en buiten het budget van 2012 vallen, krijgen subsidie uit de pot voor 2013. Deze aanvragers ontvangen in 2013 een reactie op de subsidieaanvraag.  In 2012 was er € 22 miljoen beschikbaar gesteld, in 2013 wordt dit bedrag naar verwachting met € 8 miljoen verhoogd.

Subsidie aanvragen

Sinds 2 juli 2012 kunt u landelijke subsidie krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen. Het gaat om 15% van het aankoopbedrag met een maximum van € 650. De subsidie geldt voor de installatie en de aanschaf van alle onderdelen voor het zonnestroomsysteem, maar niet voor arbeidskosten. De subsidie mag niet worden gecombineerd met andere regelingen zoals subsidies van gemeente of de provincie. U kunt de subsidie aanvragen met uw DigiD-inlogcode via het digitaal loket van Agentschap NL.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden