Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Meer tijd voor omzetten hypotheek

Geplaatst op 07 dec 2012 , bijgewerkt 07 dec 2012, 12:38

Mensen die hun aflossingsvrije hypotheek willen omzetten in een spaar- of beleggingshypotheek, kunnen dat nog tot 1 april doen. Dat heeft minister Bl...

Mensen die hun aflossingsvrije hypotheek willen omzetten in een spaar- of beleggingshypotheek, kunnen dat nog tot 1 april doen. Dat heeft minister Blok bekendgemaakt.

Veel mensen willen nog voor het eind van het jaar hun aflossingsvrije hypotheek veranderen in een ander type hypotheek, omdat dat financieel gunstiger kan zijn. Maar verschillende banken hebben laten weten dat ze dat niet meer op tijd in orde krijgen. Onder andere de Vereniging Eigen Huis heeft daarover geklaagd. Op 1 januari veranderen de regels voor aftrek van hypotheken.

Respijt

Minister Blok geeft woningbezitters nu dus wat meer respijt. Hij had eerder al laten doorschemeren dat hij daarover dacht.

Bron: NOS.NL

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers