Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energierekening omhoog in 2013

Geplaatst op 27 dec 2012 , bijgewerkt 27 dec 2012, 13:38

De maatregelen van het kabinet leiden ertoe dat uw energierekening volgend jaar hoger uitvalt.  Volgens vergelijkingssite Gaslicht.com gaat het ...

De maatregelen van het kabinet leiden ertoe dat uw energierekening volgend jaar hoger uitvalt.  Volgens vergelijkingssite Gaslicht.com gaat het om een stijging van 107 euro voor een gemiddeld huishouden.

De verhoging is het gevolg van onder meer de gestegen energiebelasting, het verhoogde btw-tarief en hogere netwerkkosten. De verlaagde tarieven voor gas (per 1 januari 2013) die Nuon en Eneco onlangs aankondigden zijn niet voldoende om de stijging van de totale kosten te compenseren.

Het kan de moeite waard zijn om uw energiecontract te vergelijken en over te stappen. U kunt hiervoor de energieprijzenvergelijker raadplegen en overstappen als dat voor u aantrekkelijk is.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.