Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Windmolen De Witte Juffer uitverkocht

Geplaatst op 30 dec 2013 , bijgewerkt 30 dec 2013, 14:08

Alle winddelen van windmolen De Witte Juffer zijn verkocht. 1.245 consumenten kochten één of meer winddelen en werden daarmee mede-eigenaar van de mo...

Alle winddelen van windmolen De Witte Juffer zijn verkocht. 1.245 consumenten kochten één of meer winddelen en werden daarmee mede-eigenaar van de molen in Culemborg.

In elf maanden tijd zijn de 5.721 winddelen van windturbine De Witte Juffer in Culemborg verkocht. Bij elkaar betaalden de 1.245 kopers ruim € 1 miljoen voor de molen. Hiermee is het project Stukje Windmolen een van de grootste crowdfundingprojecten van Nederland.

Vereniging Eigen Huis is in februari 2013 gestart met het project Stukje Windmolen. Consumenten werden mede-eigenaar van windturbine De Witte Juffer als zij één of meer winddelen kochten. De stroom die deze molen produceert wordt door energieleverancier Greenchoice verrekend op de stroomnota van de koper. De consument komt hierdoor losser van energieleveranciers en draagt bij aan de verduurzaming van Nederland.

Meer informatie

› Meld u aan voor de nieuwsbrief, dan bent u er snel bij als Vereniging Eigen Huis nóg een windmolen koopt.

› Lees meer over Stukje Windmolen

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers