Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Ophef over nep-incasso

Geplaatst op 18 jan 2013 , bijgewerkt 18 jan 2013, 15:35

Bij sommige huiseigenaren is frauduleus een bedrag van bijna € 50 afgeschreven, zogenaamd voor de gemeentelijke heffingen voor 2013. Het betreft...

Bij sommige huiseigenaren is frauduleus een bedrag van bijna € 50 afgeschreven, zogenaamd voor de gemeentelijke heffingen voor 2013. Het betreft hier incasso's van de firma World Wide Administrators in opdracht van het bedrijf Hopman.

De fraudeurs sloegen toe bij inwoners van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Hilversum, Ouder-Amstel, Westland, Zoetermeer en Zwolle.

De onderneming Hopman schreef woningbezitters aan een bezwaarschrift te willen opstellen tegen de jaarlijkse WOZ-waarde van de woning. Via een e-mail vroegen zij toestemming voor incasso, uitgevoerd door World Wide Administrators. Zij verstuurden burgers incasso's met de beschrijving 'gemeentelijke heffingen 2013'. De gemeenten hebben echter niets met deze incasso's te maken.

Bent u benadeeld door de firma Hopman of door World Wide Administrators? Dan kan u het afgeschreven bedrag laten storneren. Dat kan via uw eigen bank of de website daarvan als u online bankiert.

Neem voor meer informatie contact op met de Fraudehelpdesk (www.fraudehelpdesk.nl of telefonisch 088 - 786 7372).

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.