Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Waterschade verwacht door dooi

Geplaatst op 28 jan 2013 , bijgewerkt 28 jan 2013, 12:21

Installateursvereniging Uneto-VNI waarschuwt voor waterschade door kapotgevroren leidingen. Als die leidingen ontdooien, gaat het water weer stromen ...

Installateursvereniging Uneto-VNI waarschuwt voor waterschade door kapotgevroren leidingen. Als die leidingen ontdooien, gaat het water weer stromen en loopt het door de scheuren weg.

De eigenwoningbezitter kan schade voorkomen door zelf de leidingen te controleren op scheurtjes. Wordt er een scheur gesignaleerd, dan moet het water meteen worden afgesloten en deskundige hulp van een loodgieter worden ingeroepen. Met name kranen die minder vaak worden gebruikt kunnen voor problemen zorgen. Denk hierbij aan de buitenkraan, kranen in bijkeukens, garages, schuurtjes of in kamers die liggen op het koude oosten.

Lees meer over vorst- en sneeuwschade

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.