Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Waterschade verwacht door dooi

Geplaatst op 28 jan 2013 , bijgewerkt 28 jan 2013, 12:21

Installateursvereniging Uneto-VNI waarschuwt voor waterschade door kapotgevroren leidingen. Als die leidingen ontdooien, gaat het water weer stromen ...

Installateursvereniging Uneto-VNI waarschuwt voor waterschade door kapotgevroren leidingen. Als die leidingen ontdooien, gaat het water weer stromen en loopt het door de scheuren weg.

De eigenwoningbezitter kan schade voorkomen door zelf de leidingen te controleren op scheurtjes. Wordt er een scheur gesignaleerd, dan moet het water meteen worden afgesloten en deskundige hulp van een loodgieter worden ingeroepen. Met name kranen die minder vaak worden gebruikt kunnen voor problemen zorgen. Denk hierbij aan de buitenkraan, kranen in bijkeukens, garages, schuurtjes of in kamers die liggen op het koude oosten.

Lees meer over vorst- en sneeuwschade

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers