Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

SNS REAAL in handen van Staat

Geplaatst op 01 feb 2013 , bijgewerkt 01 feb 2013, 10:38

SNS Reaal is genationaliseerd. Dat heeft het ministerie van Financiën bekend gemaakt. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhoud...

SNS Reaal is genationaliseerd. Dat heeft het ministerie van Financiën bekend gemaakt. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhouder is geworden van SNS REAAL.

Onder de nationalisatie vallen alle merken van SNS REAAL, waaronder SNS Bank, ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en de verzekeraars Zwitserleven en REAAL.

Heeft u een hypotheek, (spaar)rekening of verzekering bij SNS REAAL lopen, dan verandert er voor u niets. De dienstverlening voor de klanten van SNS REAAL wordt voortgezet en het spaargeld van spaarders is veilig.

Lees meer over nationalisatie SNS REAAL 

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.