Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

SNS REAAL in handen van Staat

Geplaatst op 01 feb 2013 , bijgewerkt 01 feb 2013, 10:38

SNS Reaal is genationaliseerd. Dat heeft het ministerie van Financiën bekend gemaakt. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhoud...

SNS Reaal is genationaliseerd. Dat heeft het ministerie van Financiën bekend gemaakt. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhouder is geworden van SNS REAAL.

Onder de nationalisatie vallen alle merken van SNS REAAL, waaronder SNS Bank, ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en de verzekeraars Zwitserleven en REAAL.

Heeft u een hypotheek, (spaar)rekening of verzekering bij SNS REAAL lopen, dan verandert er voor u niets. De dienstverlening voor de klanten van SNS REAAL wordt voortgezet en het spaargeld van spaarders is veilig.

Lees meer over nationalisatie SNS REAAL 

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers