Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis daagt innovatieve bouwers uit

Geplaatst op 07 feb 2013 , bijgewerkt 07 feb 2013, 15:30

De Gouden Duimstok voor innovatieve, klantgerichte bouwer In klantgerichtheid kan de bouw nog wel een inhaalslag maken, zo vindt Vereniging Eigen ...

De Gouden Duimstok voor innovatieve, klantgerichte bouwer

In klantgerichtheid kan de bouw nog wel een inhaalslag maken, zo vindt Vereniging Eigen Huis. Dat terwijl er ook genoeg voorbeelden zijn van bouwers die er op innovatieve wijze van alles aan doen om hun klant tevreden te stellen. Vereniging Eigen Huis daagt bouwers van nieuwbouwwoningen uit om hun innovatie voor 1 maart te sturen naar duimstok@eigenhuis.nl. De drie meest klantvriendelijke innovaties zullen worden voorgelegd aan de leden van Vereniging Eigen Huis, die vervolgens de winnaar aanwijzen van de Gouden Duimstok. De winnende aannemer wordt een maand lang publicitair in het zonnetje gezet.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.