Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Productie zonnestroom in jaar neemt vlucht

Geplaatst op 21 mrt 2013 , bijgewerkt 21 mrt 2013, 13:44

Afgelopen jaar heeft zonne-energie in Nederland een grote vlucht genomen. Inmiddels staat er 260 MegaWatt aan zonnestroomsystemen op het d...

Afgelopen jaar heeft zonne-energie in Nederland een grote vlucht genomen. Inmiddels staat er 260 MegaWatt aan zonnestroomsystemen op het dak.

Dit blijkt uit een onderzoek van Kema, Energie Onderzoekscentrum Nederland en vijf andere organisaties, bericht de NOS.

Werkgelegenheid

Door deze groei zal de werkgelegenheid in de branche fors toenemen. Geschat wordt dat het aantal banen van 1.500 vorig jaar naar 10.000 in 2020 stijgt.

Hetzelfde onderzoekt meldt dat de prijs van een zonnestroomsysteem sinds 2008 met bijna 70 procent is gedaald.

123zonne-energie

Geïnteresseerd in zonne-energie? Op 123zonne-energie vindt u meer informatie over de aankoop en installatie van zonnepanelen.  

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.