Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Open Huizen Route staat voor de deur

Geplaatst op 04 apr 2013 , bijgewerkt 04 apr 2013, 13:09

Twee keer per jaar organiseert de NVM de Open Huizen Route. Woningzoekenden kunnen zaterdag  6 april zonder afspraak te koop staande woningen be...

Twee keer per jaar organiseert de NVM de Open Huizen Route. Woningzoekenden kunnen zaterdag  6 april zonder afspraak te koop staande woningen bezichtigen.

‘Het lijkt soms wel of de markt stil ligt, maar de verhuisbehoefte blijft bestaan. Zo werden in het laatste kwartaal van 2012 bijna 34.000 woningen verkocht’, stelt Ger Hukker, voorzitter van de NVM, op de NVM-website. ‘Ik raad huizenverkopers aan hun huis scherp te prijzen, als dat mogelijk is. Zo wordt het nog aantrekkelijker voor de bezoekers op de NVM Open Huizen Dag.’

Deelnemende huizen

U kunt zaterdag 6 april van 11.00 uur tot 15.00 uur 50.000 te koop staande huizen bezichtigen. Met de tips en checklist van Vereniging Eigen Huis komt u tijdens een bezichtiging goed beslagen ten ijs. Op Funda.nl vindt u een overzicht van alle deelnemende huizen.

 

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.