Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Subsidie zonnepanelen voor inwoners Den Haag

Geplaatst op 10 apr 2013 , bijgewerkt 10 apr 2013, 13:34

Inwoners en ondernemers in Den Haag kunnen opnieuw subsidie aanvragen voor zonnepanelen. De gemeente verlengt de subsidieregeling, vanwege het grote ...

Inwoners en ondernemers in Den Haag kunnen opnieuw subsidie aanvragen voor zonnepanelen. De gemeente verlengt de subsidieregeling, vanwege het grote succes van de afgelopen twee jaar.

GeĆÆnteresseerden krijgen geen standaardbedrag van de gemeente, maar moeten eerst aangeven hoeveel energie ze gaan opwekken, hoe hoog hun eigen bijdrage is en hoeveel subsidie ze willen ontvangen. Vervolgens bekijkt de gemeente Den Haag of en hoeveel steungeld de aanvrager ontvangt.

Vorig jaar zijn ruim 150 huishoudens door de rendementstoets gekomen, vijftig aanvragen werden afgewezen. Sinds Den Haag deze subsidieregeling hanteert zijn er in de stad 10.000 zonnepanelen bijgekomen, waardoor de teller nu op 17.000 panelen staat.

In de subsidiepot zit nog 500.000 euro. Een subsidie aanvragen kan nog tot en met 10 juni.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.