Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energierekening omlaag door lagere olieprijs

Geplaatst op 17 apr 2013 , bijgewerkt 17 apr 2013, 12:54

Energieleveranciers Eneco en Nuon verlagen hun gasprijzen. Bij een gemiddeld verbruik betekent dit een voordeel van 20 euro op jaarbasis. De prijsdal...

Energieleveranciers Eneco en Nuon verlagen hun gasprijzen. Bij een gemiddeld verbruik betekent dit een voordeel van 20 euro op jaarbasis. De prijsdaling is te danken aan een dalende olieprijs.

Op 1 juli 2013 verlagen de twee grootste energieleveranciers van Nederland hun gasprijzen. Doordat er minder vraag is naar olie, daalt de prijs ervan. Hierdoor zakt ook de gasprijs.

Een half jaar geleden daalden de tarieven voor gas ook al. Daar profiteerden huishoudens destijds nauwelijks van, omdat de energiebelasting, het netbeheertarief en de btw tegelijkertijd stegen.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden