Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Energierekening omlaag door lagere olieprijs

Geplaatst op 17 apr 2013 , bijgewerkt 17 apr 2013, 12:54

Energieleveranciers Eneco en Nuon verlagen hun gasprijzen. Bij een gemiddeld verbruik betekent dit een voordeel van 20 euro op jaarbasis. De prijsdal...

Energieleveranciers Eneco en Nuon verlagen hun gasprijzen. Bij een gemiddeld verbruik betekent dit een voordeel van 20 euro op jaarbasis. De prijsdaling is te danken aan een dalende olieprijs.

Op 1 juli 2013 verlagen de twee grootste energieleveranciers van Nederland hun gasprijzen. Doordat er minder vraag is naar olie, daalt de prijs ervan. Hierdoor zakt ook de gasprijs.

Een half jaar geleden daalden de tarieven voor gas ook al. Daar profiteerden huishoudens destijds nauwelijks van, omdat de energiebelasting, het netbeheertarief en de btw tegelijkertijd stegen.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers