Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Veel onduidelijkheid over Duitse hypotheek

Geplaatst op 31 mei 2013 , bijgewerkt 31 mei 2013, 11:57

Een groep Duitse banken wil binnenkort op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden, tegen lage rentes. Dat zegt advieskantoor Adfinis uit Deventer. ...

Een groep Duitse banken wil binnenkort op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden, tegen lage rentes. Dat zegt advieskantoor Adfinis uit Deventer. De Duitse banken hebben dit bericht echter nog niet bevestigd.

Vereniging Eigen Huis pleit al langere tijd voor meer concurrentie en lagere rentes op de Nederlandse hypotheekmarkt. De vereniging beschouwt dit daarom in principe als goed nieuws, maar wil pas een nader oordeel vellen als het nieuws is bevestigd én de exacte voorwaarden duidelijk zijn. 

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.