Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Veel onduidelijkheid over Duitse hypotheek

Geplaatst op 31 mei 2013 , bijgewerkt 31 mei 2013, 11:57

Een groep Duitse banken wil binnenkort op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden, tegen lage rentes. Dat zegt advieskantoor Adfinis uit Deventer. ...

Een groep Duitse banken wil binnenkort op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden, tegen lage rentes. Dat zegt advieskantoor Adfinis uit Deventer. De Duitse banken hebben dit bericht echter nog niet bevestigd.

Vereniging Eigen Huis pleit al langere tijd voor meer concurrentie en lagere rentes op de Nederlandse hypotheekmarkt. De vereniging beschouwt dit daarom in principe als goed nieuws, maar wil pas een nader oordeel vellen als het nieuws is bevestigd én de exacte voorwaarden duidelijk zijn. 

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers