Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Hypotheekservice ook vanuit Leeuwarden

Geplaatst op 19 aug 2013 , bijgewerkt 19 aug 2013, 22:00

Eigen Huis Hypotheekservice opent per 1 september een nieuwe vestiging in Leeuwarden. Dat wordt de veertiende vestiging van de onafhankelijke hypothe...

Eigen Huis Hypotheekservice opent per 1 september een nieuwe vestiging in Leeuwarden. Dat wordt de veertiende vestiging van de onafhankelijke hypotheekadviseur en –bemiddelaar van Vereniging Eigen Huis.

De andere vestigingen van Eigen Huis Hypotheekservice zitten in Groningen, Zwolle, Almelo, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam (Weena), Rotterdam (Lichtenauerlaan), Breda, Elst, Eindhoven en Beek.

De nieuwe vestiging in Leeuwarden is te vinden op Francois Haverschmidtwei 2.

Meer informatie:
Eigen Huis Hypotheekservice
Afspraak maken (vanaf 1 september ook in Leeuwarden)

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.