Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Drie nieuwe locaties voor Eigen Huis Hypotheekservice

Geplaatst op 09 okt 2013 , bijgewerkt 09 okt 2013, 22:00

Eigen Huis Hypotheekservice opent eind oktober twee nieuwe vestigingen, in Utrecht en Amsterdam. Bovendien verhuist een al bestaande vestiging eind ...

Eigen Huis Hypotheekservice opent eind oktober twee nieuwe vestigingen, in Utrecht en Amsterdam. Bovendien verhuist een al bestaande vestiging eind oktober binnen Amsterdam.

De twee nieuwe vestigingen brengen het totaal aantal locaties van Eigen Huis Hypotheekservice op zestien. De andere vestigingen zitten in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Almelo, Amersfoort, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam (2x), Breda, Elst, Eindhoven en Beek.

Bekijk de locaties van Eigen Huis Hypotheekservice
Maak een afspraak

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.