Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Record aantal hypotheken in november

Geplaatst op 04 dec 2013 , bijgewerkt 04 dec 2013, 23:00

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft in november bijna 17.500 aanvragen verwerkt. Dat is een maandrecord in 2013. Het vorige maandrecord van d...

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft in november bijna 17.500 aanvragen verwerkt. Dat is een maandrecord in 2013.

Het vorige maandrecord van dit jaar dateert van oktober, toen ruim 16.000 hypotheekaanvragen zijn verzonden. Het aantal aangevraagde hypotheken in november was ongeveer even hoog als in november 2012.

HDN regelt het elektronisch verkeer tussen hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers. Het netwerk registreert circa 65 procent van alle aanvragen. Sinds afgelopen zomer zit het aantal hypotheekaanvragen duidelijk in de lift.

Eigen Huis Marktindicator
Woningverkoop neemt 17 procent toe

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers