Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Record aantal hypotheken in november

Geplaatst op 04 dec 2013 , bijgewerkt 04 dec 2013, 23:00

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft in november bijna 17.500 aanvragen verwerkt. Dat is een maandrecord in 2013. Het vorige maandrecord van d...

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft in november bijna 17.500 aanvragen verwerkt. Dat is een maandrecord in 2013.

Het vorige maandrecord van dit jaar dateert van oktober, toen ruim 16.000 hypotheekaanvragen zijn verzonden. Het aantal aangevraagde hypotheken in november was ongeveer even hoog als in november 2012.

HDN regelt het elektronisch verkeer tussen hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers. Het netwerk registreert circa 65 procent van alle aanvragen. Sinds afgelopen zomer zit het aantal hypotheekaanvragen duidelijk in de lift.

Eigen Huis Marktindicator
Woningverkoop neemt 17 procent toe

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.