Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Hoge ozb-stijging Noord-Beveland onjuist

Geplaatst op 04 mrt 2014 , bijgewerkt 04 mrt 2014, 11:29

De ozb in Noord-Beveland is niet met 74,91% gestegen, maar met 11,9%. Bij de publicatie van het onderzoek naar onroerendezaakbelasting (ozb) over de ...

De ozb in Noord-Beveland is niet met 74,91% gestegen, maar met 11,9%. Bij de publicatie van het onderzoek naar onroerendezaakbelasting (ozb) over de periode 2011-2014 stonden bij deze gemeente onjuiste cijfers vermeld.

Vereniging Eigen Huis gebruikt bij de berekeningen van de onroerendezaakbelasting gegevens van De Waarderingskamer en opgaven van gemeenten. Hierin is een fout geslopen, waardoor de berekende ozb-stijging voor Noord-Beveland veel te hoog uitvalt. Op basis van de juiste WOZ-waarden komt Noord-Beveland in de ranglijst van Nederlandse gemeenten nu op plaats 265. Vereniging Eigen Huis heeft de cijfers gecorrigeerd en de gemeente Noord-Beveland haar excuses aangeboden.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden