Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Aantal hypotheekaanvragen stijgt opnieuw

Geplaatst op 05 mrt 2014 , bijgewerkt 05 mrt 2014, 09:23

Het aantal hypotheekaanvragen is vorige maand opnieuw gestegen. In februari registreerde het Hypotheken Data Netwerk (HDN) ruim 14.900 nieuwe aanvrag...

Het aantal hypotheekaanvragen is vorige maand opnieuw gestegen. In februari registreerde het Hypotheken Data Netwerk (HDN) ruim 14.900 nieuwe aanvragen.

Vergeleken met januari steeg in februari het aantal aanvragen met 16%. Ten opzichte van februari vorig jaar betreft de toename 47%. Sinds juni vorig jaar is het aantal hypotheekaanvragen consequent gestegen. Het HDN ziet hierin een bevestiging van een broos herstel van de markt.

De topmaand van de afgelopen twee jaar was december. Toen registreerde het HDN meer dan 19.000 hypotheekaanvragen.

Lees meer over hypotheken

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.