Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Online seminar over eerste huis kopen: 14 april

Geplaatst op 04 apr 2014 , bijgewerkt 04 apr 2014, 13:00

Op maandagavond 14 april geven specialisten van Vereniging Eigen Huis in een online seminar antwoord op vragen over het kopen van een huis. Deze info...

Op maandagavond 14 april geven specialisten van Vereniging Eigen Huis in een online seminar antwoord op vragen over het kopen van een huis. Deze informatieve sessie op internet is gericht op starters op de woningmarkt.

De belangstelling voor het kopen van een eigen huis zit flink in de lift. De afgelopen maanden krijgt Vereniging Eigen Huis steeds meer vragen van mensen die voor het eerst een huis willen kopen. Veel vragen gaan over het onderhandelen over de koopprijs, de rol van de makelaar, gebreken en bouwkundige keuringen, verschillen in hypotheken en regels voor hypotheekrenteaftrek. Daarnaast willen aanstaande woningbezitters weten wanneer een koopovereenkomst definitief is.

Deze en andere vragen komen aan de orde in het seminar van 14 april, dat begint om 20.00 uur. Kijkers kunnen live vragen stellen, via de chatfunctie.  Het seminar is gratis voor leden en niet-leden van Vereniging Eigen Huis, maar deelnemers moeten zich wel vooraf even aanmelden. Het is ook mogelijk het seminar later terug te kijken.

Aanmelden en terugkijken

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.