Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Cindy van de Velde nieuwe directeur Vereniging Eigen Huis

Geplaatst op 08 jul 2014 , bijgewerkt 08 jul 2014, 08:53

Vereniging Eigen Huis krijgt een nieuwe algemeen directeur. Cindy van de Velde-Kremer (42) volgt op 22 september de huidige directeur Marlies Perno...

Vereniging Eigen Huis krijgt een nieuwe algemeen directeur. Cindy van de Velde-Kremer (42) volgt op 22 september de huidige directeur Marlies Pernot op.

Van de Velde, benoemd door de Raad van Toezicht van de vereniging, heeft een brede achtergrond in 'food en retail'. Zij werkte laatstelijk als managing director Retail Markets bij The Greenery, een co√∂peratieve handelsmaatschappij in verse groente en fruit.

Marlies Pernot draagt na veertien jaar haar functie over omdat ze met pensioen gaat. De directie van Vereniging Eigen Huis bestaat verder uit Rob Mulder, directeur strategie en belangenbehartiging.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden