Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vragen over Collectieve Inkoop Energie

Geplaatst op 17 jul 2014 , bijgewerkt 17 jul 2014, 10:48

De afgelopen dagen hebben we vanuit de media vragen gekregen over onze werkwijze en mogelijke mededingingsbeperking bij de Collectieve Inkoop Energi...

De afgelopen dagen hebben we vanuit de media vragen gekregen over onze werkwijze en mogelijke mededingingsbeperking bij de Collectieve Inkoop Energie. Mogelijk leven deze vragen ook bij onze leden. Vereniging Eigen Huis vindt het erg belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn over wat we doen en waarom we dat doen.

Lees alle vragen en antwoorden ›

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.