Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

ACM onderzoekt energieveilingen

Geplaatst op 01 aug 2014 , bijgewerkt 01 aug 2014, 13:49

De Autoriteit Consument en Markt onderzoekt de werking van energieveilingen. De kartelwaakhond wil nagaan of deze veilingen en collectieve inkoopreg...

De Autoriteit Consument en Markt onderzoekt de werking van energieveilingen. De kartelwaakhond wil nagaan of deze veilingen en collectieve inkoopregelingen aan de verwachtingen voldoen en of de concurrentie tussen energieleveranciers niet wordt beperkt.

Donderdag 31 juli meldde RTL Nieuws dat de winnaars van de energieveilingen of collectieve inkoopregelingen niet altijd het voordeligste bod doen. Vaak wordt door de organisatoren en deelnemers van dergelijke acties vooraf een kortingspercentage bepaald. Energiebedrijven met een lager bod staan dan buitenspel.

Ook Vereniging Eigen Huis organiseert een collectieve inkoop energie. De vereniging houdt zich daarbij altijd aan de bestaande regelgeving en is transparant over haar werkwijze.

Meer informatie
Vragen en antwoorden over de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.