Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Belastingaangifte vanaf 1 maart mogelijk

Geplaatst op 19 dec 2014 , bijgewerkt 19 dec 2014, 10:00

Huiseigenaren die al aan het eind van de kerstvakantie hun aangifte inkomstenbelasting willen indienen, moeten nog even geduld hebben. Voorgaande jaren kon dit vanaf 1 januari, maar in 2015 is het pas vanaf 1 maart mogelijk.

Ook dit jaar biedt de fiscus op belastingdienst.nl de vooraf ingevulde aangifte aan, die een burger – zo nodig – kan corrigeren. Dat kan de nodige tijd besparen. Aangifte doen kan komend jaar een maand langer dan vorig jaar: nu tot 1 mei.

Iemand die voor 1 april al aangifte doet, krijgt voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Deze garantie geldt niet voor mensen die hun aangifte na 1 april indienen.

Burgers krijgen in 2015 langer de tijd om hun aanslag te betalen: vier maanden. Voorheen was dat zes weken. Over deze periode wordt geen rente berekend.

Meer info van Belastingdienst

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden