Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Voor 15 april aangifte, voor 1 juli bericht

Geplaatst op 24 mrt 2015 , bijgewerkt 24 mrt 2015, 08:30

Wie voor 15 april zijn belastingaangifte instuurt, krijgt nog voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Dat maakte staatssecretaris Wiebes van Financiën gisteren bekend.

Wiebes geeft belastingplichtigen die voor 1 juli uitsluitsel willen hiermee twee weken langer de tijd om hun aangifte in te dienen. Daarmee wil hij voorkomen dat burgers nog voor 1 april massaal aangifte gaan doen.

Tot nu toe hebben 4 miljoen mensen hun aangifte ingestuurd, staat op de site van de Belastingdienst. Mensen die een brief hebben ontvangen van de Belastingdienst dat ze hun aangifte inkomstenbelasting moeten indienen, hebben daarvoor tot 1 mei de tijd.

Online seminar over aangifte

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.