Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Voor 15 april aangifte, voor 1 juli bericht

Geplaatst op 24 mrt 2015 , bijgewerkt 24 mrt 2015, 08:30

Wie voor 15 april zijn belastingaangifte instuurt, krijgt nog voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Dat maakte staatssecretaris Wiebes van Financiën gisteren bekend.

Wiebes geeft belastingplichtigen die voor 1 juli uitsluitsel willen hiermee twee weken langer de tijd om hun aangifte in te dienen. Daarmee wil hij voorkomen dat burgers nog voor 1 april massaal aangifte gaan doen.

Tot nu toe hebben 4 miljoen mensen hun aangifte ingestuurd, staat op de site van de Belastingdienst. Mensen die een brief hebben ontvangen van de Belastingdienst dat ze hun aangifte inkomstenbelasting moeten indienen, hebben daarvoor tot 1 mei de tijd.

Online seminar over aangifte

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers