Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Energieprijzenvergelijker voor mensen met zonnepanelen

Geplaatst op 11 mei 2015 , bijgewerkt 11 mei 2015, 09:20

Voor huiseigenaren met zonnepanelen is het sinds vorige week gemakkelijker energiecontracten met elkaar te vergelijken. Gaslicht.com ontwikkelde de eerste energieprijzenvergelijker die rekening houdt met de opbrengst van zonnepanelen.

In de prijzenvergelijker van Gaslicht.com kunnen huiseigenaren naast hun energieverbruik nu ook de opbrengst van hun zonnepanelen invoeren. De vergelijker laat dan zien welk energiecontract het voordeligst is.

Eerder was het voor bezitters van zonnepanelen lastiger energiecontracten te vergelijken, omdat energieleveranciers verschillende salderingsmethoden en terugleververgoedingen hanteren.

Half april meldde de Autoriteit Consument & Markt dat consumenten met zonnepanelen door hun energieleverancier niet goed worden geïnformeerd over salderen en teruglevertarieven.

Meer informatie
Energieprijzenvergelijker Gaslicht.com

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid