Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Maandag energiespreekuur

Geplaatst op 29 mei 2015 , bijgewerkt 29 mei 2015, 06:30

De Telegraaf organiseert komende maandag een energiespreekuur. Specialisten van Vereniging Eigen Huis, Gaslicht.com, Consuwijzer en DFTgeld.nl beantwoorden vragen over energie.

Consumenten kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over zonnepanelen, overstappen naar een andere energieleverancier, nota's, het energielabel, stadsverwarming of de slimme meter. De vragen kunnen tot en met maandag 12.00 uur gemaild worden naar energie@telegraaf.nl. Vragenstellers krijgen per e-mail antwoord van een van de specialisten.

Meer informatie

Energie besparen, subsidies en financieringen, overheid, energiemarkt

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.