Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Maandag energiespreekuur

Geplaatst op 29 mei 2015 , bijgewerkt 29 mei 2015, 06:30

De Telegraaf organiseert komende maandag een energiespreekuur. Specialisten van Vereniging Eigen Huis, Gaslicht.com, Consuwijzer en DFTgeld.nl beantwoorden vragen over energie.

Consumenten kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over zonnepanelen, overstappen naar een andere energieleverancier, nota's, het energielabel, stadsverwarming of de slimme meter. De vragen kunnen tot en met maandag 12.00 uur gemaild worden naar energie@telegraaf.nl. Vragenstellers krijgen per e-mail antwoord van een van de specialisten.

Meer informatie

Energie besparen, subsidies en financieringen, overheid, energiemarkt

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid